Kungsholmens trevligaste salong

Vi erbjuder kvalitativa behandlingar inom healing samt skönhetsbehandlingar med mycket fokus på keratin för ett glansigt och hälsosamt hår.

Kära kunder

Jag ber om ursäkt för min frånvaro på grund av hälsoskäl. Jag arbetar för närvarande för att återhämta mig och förbättra min hälsa. Jag förstår att detta kan ha påverkat er och jag beklagar eventuella problem det kan ha orsakat. Tiderna kommer vara begränsade men jag finns tillgänglig för bokningar och för att svara på era frågor via telefon 0769422822.

Tack för er förståelse och tålamod. Jag ser fram emot att erbjuda er mina tjänster.

Med vänliga hälsningar,
Celeide

En härlig stund för hela din kropp

Söker du efter en salong på Fridhemsplan som sätter dina behov och önskemål i fokus har du hamnat helt rätt. Vi på Hórus gör alltid vårt absolut yttersta för att du som kund ska trivas och koppla av hos oss samt känna dig 100% nöjd när du lämnar.

Vi erbjuder en mängd olika behandlingar inom skönhet och du är varmt välkommen att komma förbi vår salong på en kopp kaffe och kostnadsfri konsultation.

Keratinbehandling

Keratin är ett protein som finns naturligt i hår, hud och naglar. En keratinbehandling motverkar frissigt hår, gör det mer glansigt och förvandlar lockigt hår till rakt. Om du har väldigt skadat hår kan en keratinbehandling hjälpa. Efter applicering av keratin kommer håret att inte trassla in eller hårets ändar att brytas ofta, problemet med håravfall kommer också att reduceras fullständigt.

En kvinna med långt brunt hår
Klippning av man

Hår

Hos oss får du inte bara en god behandling utan en stund för avkoppling. Här finns det tid för att det lugnt i schamponeringsstolen i salongens härliga miljö samtidigt som du får en avstressande huvudmassage. Vi har ett stort utbud på tjänster inom hår. Allt ifrån dam, herr och barnklippning till färg, slingor och vårdande keratinbehandlingar för alla hårtyper. Boka din tid idag, vi ser fram emot att träffa dig.

Ögonfransar och ögonbryn

Fransar & Bryn

Dina fransar och bryn är en viktig del i att framhäva din skönhet. Bara en enkel färgning av bryn och fransar får dig att se mycket piggare ut. Varför inte passa på att göra detta när du ändå sitter i frisörstolen hos oss? Vi har många års erfarenhet av lash-& browlift. Vi använder högkvalitativa produkter och tekniker för lång hållbarhet och som inte skadar dina naturliga fransar.

Pedikyr och nagellack

Fötter

Vi erbjuder gellack med god hållbarhet för dina fötter. Slipp att måla naglarna själv med nagellack som bara håller i några dagar och boka en tid hos oss så hjälper vi dig att få fina fötter.

Vaxat ben

Vaxning

Strunta i engångshyvlar och dåliga vaxningsmetoder, hos oss erbjuder vi bästa möjliga vaxning för hela din kropp. Vill du vaxa bikinilinjen inför semestern eller önskar du få armar eller ben hårfria är du varmt välkommen till oss. Boka en tid redan idag!

Healing på kvinna

Healing

Är du stressad, känner obalans i kroppen och behöver grunda dig själv? Jag, Celeide, hjälper dig gärna med detta genom helande reiki som jag sedan länge varit utbildad inom.

Följ mig på instagram @keratinbehandlingstockholm

Recensioner

Fina ord från våra nöjda kunder

Duktigt och trevlig, Celeide.

Bästa och snabbaste

En lugn och kunnig frisör som jag återkommer till!

Lyhörd frisör som gör exakt vad man vill.

Jätte snygg klippning, super nöjd